Leasing / utleie av velferdsteknologi produkter

Et tilbud hvor man får umiddelbar gevinst av tiltakene, og ser direkte at investeringen betaler seg.


Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi nå tilby gode leasing/leieavtaler på våre velferdsteknologiprodukter, slik at denne type anskaffelser kan tas over driftsbudsjetter.


Det kan være tungt å finne midler til ny Velferdsteknologi i stramme innkjøpsbudsjetter. Men dette bør ikke være til hinder for å ta i bruk ny teknologi og for å stimulere brukerne til økt aktivitet og gi ansatte en bedre arbeidsdag.

Eksempelvis koster Tovertafel, Det Magiske Bordet, kun 75,- kroner (eks.mva.) pr. dag med en 5-årig leasingavtale. Det gir mange magiske øyeblikk for hver krone!


Ønsker du et tilbud på leasing er dette veldig enkelt, bruk kontaktskjemaet og fyll inn kontaktinfo med stillingstittel (husk epost) til den som har fullmakt til å signere avtale, samt hvilket produkt det gjelder og ønsket leasingperiode.

Vi formidler da nødvendig informasjon om produktpris og dine ønsker til SG Finans som sender et direkte tilbud til deg/dere.


Ved aksept av avtale signeres dette tilbudet elektronisk og varen leveres etter nærmere avtale med oss. Enklere kan det knapt bli!Leasingkalkulator                                                                 Kontaktskjema 
Websitet er bygget i Ajour CMS