Følg oss | Se nyhetsbrevet online
August 2021

Skolestart!


Et nytt skoleår er i gang. Det kan bli både morsomt og spennende og ikke minst lærerikt. Det å sitte, stå eller bevege seg riktig kan utgjøre en stor forskjell både i undervisningen og i friminuttene. Aktivitet og bevegelse er viktig for alle, men det er ikke alltid en selvfølge og like lett for alle. Noen ganger kan en hjelpende hånd være nok, andre ganger er det et funksjonelt hjelpemiddel som utgjør forskjellen. Hjelpemidler kan gjøre hverdagen enklere og være forskjellen på hvordan man takler og opplever en skoledag og hvor mye energi du har igjen til resten av dagen.

Dynamic Pacer

Ganghjelpmiddel som optimalt støtter det naturlige gangmønsteret.


Erfaringen har vist at noen som ikke har gått på flere år har fått nye muligheter med Dynamic Pacer. Vi ser en bevegelses-glede som ikke etterlater noen uberørt. Vi er overbevist om at et godt plassert bekken i kombinasjon med dynamisk bevegelse er avgjørende for vellykket gange. Med Dynamic Pacer tilbyr vi et ganghjelpemiddel som hjelper deg med å oppnå en riktig posisjon. Det gir støtte for det dynamiske skiftet og vektoverføringen som kreves for å oppnå en effektivt og fysiologisk riktig gange.

Trykk for mer info om Dynamic Pacer

Mini Crosser barn X1/X2 4W


Scooteren som er tilpasset barn/ små voksne.


Leveres med forhøyet fotplate og et gassgrep tilpasset mindre hender, setebredde 35 cm er standard. Dette er markedets sterkeste og mest komfortable scooter. Mini Crosser X-modell har ny fjæring for enda bedre støtdemping og komfort. Dette gjør også at den tar hinder svært godt, og man unngår slag og vibrasjon i styret ved kjøring på ujevnt underlag. LED-lys som virkelig lyser opp veien i mørket, og markeringslys som gjør deg godt synlig i trafikken. 


Trykk for mer info om Mini Crosser barn X1/X2 4W

Trehjulssykkel med hjelpemotor


Med en 3-18 sykkel med hjelpemotor blir aktivitet og mosjon en lek. Sykkelen er meget lett i bruk, hvor hjelpemotoren er prikken over i-en. Motbakker og oppstart er ikke lenger like tungt og slitsomt, og sykkelturen kan nå bli dagens høydepunkt. Med tre hjul er sykkelen stabil, trygg og meget brukervennlig. Den lave innstigningshøyden gjør det enkelt å komme seg av og på sykkelen.

Trykk for mer info om 3-18 sykkel med hjelpemotor
.

Ønsker utprøvning