Medema historien

Vi er alle opptatt av å bære arven etter Jack videre – med Mennesket i sentrum skaper vi muligheter for en lettere og bedre deltagelse i samfunnet.

Vi er opptatt av å møte kunden (brukerne) med lokalkunnskap, profesjonalitet og å løse utfordringene der hvor kunden er. Vi har fokus på attraktivt design, kvalitet og funksjonalitet forankret i et Skandinavisk miljø, noe vi tar med oss videre i våre valg av produkter også for fremtiden.

Produksjonen av Minicrosser skjer i dag i moderne former med fokus på sikkerhet, funksjonalitet og kvalitet i alle ledd. Samtidig har vi kontinuerlig fokus på å videreutvikle en sterk salgs- og servicekultur som er lokalt forankret i hele Skandinavia.

Medema-gruppen har røtter tilbake til begynnelsen av 80-tallet hvor Jack Rist etablerte forløperen til Medema-gruppen AS – Nord Funksjon AS - på Ballstad i Lofoten og produksjonen av Mini Crosser startet i Herning på Jylland. Opp igjennom årene har det i Medema-gruppen AS utviklet seg en sterk salgs- og servicekultur med lokal forankring – først i Norge og deretter i hele Skandinavia gjennom at Medema-gruppen i 2004 kjøpte Mini Crosser AS. Fra 2004 og frem til i dag har selskapet vært igjennom store forandringer, men har forsøkt å holde fast i de stolte tradisjoner fra begge kulturer.


Websitet er bygget i Ajour CMS