Nye El-rullestoler 2023

13. mars 2023

Et forhjulsdrevet chassis med minimum setehøyde på 39 cm.


Reisen fortsetter – Medema-gruppen er i dag en ledende leverandør av avanserte elektriske rullestoler i Skandinavia. Med flere tusen stoler i markedet tar vi med oss ​​vår erfaring i utviklingen fremover og er stolte av å presentere produkter som er i tråd med vår visjon «Mennesket i sentrum».  


MC1144 og MC1144 JR - et forhjulsdrevet chassis med minimum setehøyde på 39 cm. Du tror kanskje du har sett det før, men mye har utviklet seg videre. Vi håper og tror at du vil bli like imponert over kjøreegenskapene som oss. 


Spinalus-3 - et nytt sittesystem, både for barn og voksne, hvor individuell tilpasning og komfort er i fokus. Vår unike oppbygning av sittesystemet, sammen med utvalget av puter og tilbehør som er tilgjengelig, skal gi hver bruker optimale forutsetninger for selvstendighet. 


En bærekraftig fremtid for oss alle. 

Aldri før har det vært større fokus på bærekraft og miljø. Her har vi som produsent et ansvar for å tilby produkter av høy kvalitet som enkelt og kostnadseffektivt kan gjenbrukes. 

Med et av markedets største tilbehørs program vedrørende setetilpasning og styringssystemer, gis vi en unik mulighet til å tilpasse stolen individuelt og etter ulike behov. Vi ønsker å unngå kompromisser så langt det er mulig, og tilby de beste forutsetninger for selvstendighet og komfort. 

Mer informasjon kommer, hvis du vil være sikker på å ikke gå glipp av det.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS