"Kult, en girskifter!"

29. april 2021

Klak, klak, klak ... gutten får girene til å fly, som en formel 1-bil.

Leo (6 år) er begeistret over 3-18 momo trehjulssykkelen.

Klak, klak, klak ... gutten får girene til å fly, som en formel 1-bil. Leo er lykkelig. Han kan kjøre på egenhånd og tråkke som om han aldri hadde gjort noe annet før. Leo kan ikke gå selv og bruker til daglig sin manuelle rullestol.


Han har tatt den lazurittblå 3-18 momo-trehjulingen til sitt hjerte etter bare noen få minutter i løpet av utprøvningen. Etter utallige runder rundt i utstillingslokalet, vil han ikke gi den tilbake i det hele tatt.


"Mamma, lysene tennes her, og sykkelen har til og med tre bremser," sier han til moren, som blir smittet av sønnens entusiasme. Pling, pling - Leo har allerede oppdaget ringeklokken og prøvd den mye!


Opprinnelig lette moren hans etter en måte å koble Leo sin gamle sykkel med sykkelen sin, slik at de endelig kunne ta lengre turer. Med trehjulssykkelen kan Leo leke med de andre barna i gaten og familien kan sykle på turer sammen. Fordi han nå kan sykle alene, vurderer familien også om Leo skal ha en 3-18 momo-motion, med elektrisk hjelpemotor. Da kan de jo virkelig dra på tur.


Kontakt oss for demo


Se vårt sykkelsortiment


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS