Hjelper eldre gjennom pandemien!

6. august 2020
To damer glade damer

Generøsiteten til franskmennene har vært på høyde med hjelpen under tsunamien.

Brigitte Macron: "Generøsiteten til franskmennene har vært på høyde med hjelpen under tsunamien"

Kilde: Paris Match


Dette har gjort det mulig å kjøpe inn, blant mye annet, 200 Tovertafel – Det Magiske Bord for å hjelpe eldre og demente gjennom pandemien.


Søk om tilskudd innen  1 Sept.


Aktivitet, sosialisering og stimulering er kanskje viktigere nå enn noen gang når besøksrestriksjoner og smitteverntiltak må overholdes.


Bruk av Tovertafel er en fornøyelig måte å stimulere personer som lever med demens til å bevege seg mere og til sosial integrasjon? Tovertafel Original er utviklet for og sammen med personer som har middels til kraftig demens. De interaktive spillene bryter passivitet gjennom å stimulere til både fysisk og kognitiv aktivitet samt oppmuntre til sosial integrasjon.


Selve spillet er en enhet som plasseres i taket over et samlingsbord, eksempelvis spisebordet, på en avdeling. I enheten finnes det en prosjektor, infrarøde sensorer, høyttaler og en kraftig prosessor av høyeste kvalitet som til sammen prosjekterer spillene på bordplaten og lar de styres med håndbevegelser. Spillenes sterke farger, former og lyder bidrar til engasjement og et ønske om å delta.


Mer info


Ønsker å bli kontaktet


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS