Dusjtoaletter

6. oktober 2023

Kan gi en rekke helsemessige fordeler.

Dusjtoaletter, også kjent som bidétoaletter, kan gi en rekke helsemessige fordeler. Noen av disse fordelene er:

Bedre hygiene: Dusjtoaletter kan hjelpe til med å opprettholde bedre hygiene ved å bruke vann for å rense området i stedet for bare toalettpapir. Dette kan redusere risikoen for irritasjon, infeksjoner og lukt.

Forbedret komfort: Dusjtoaletter kan være mer behagelig og skånsomme for huden enn toalettpapir, spesielt for personer med sensitiv hud eller hemoroider.

Forebygging av hemoroider: Dusjtoaletter kan bidra til å forebygge hemoroider ved å redusere friksjon og irritasjon i området.

Bedre analhygiene: Dusjtoaletter kan bidra til å redusere risikoen for anale infeksjoner og forhindre ubehagelig lukt og irritasjon.

Bedre livskvalitet for eldre og personer med funksjonsnedsettelser: Dusjtoaletter kan gi økt uavhengighet og bedre livskvalitet for eldre og personer med funksjonsnedsettelser som kan ha vanskelig for å nå området bak.

JHC4000+ Gulv

Et moderne dusjtoalett i stilig og tidløs design som passer inn i ethvert baderomsmiljø. Bytt ut ditt gamle toalett og opplev en forfriskende følelse av velvære. Dusjtoalettet er utstyrt med en rekke innovative funksjoner som nattlys, luktavsug, automatisk rengjøring av dysearmen og selvfølgelig effektiv vaske- og tørkefunksjon med justerbar dyse arm.

Separate vaskeprogram for rektal og feminin vask, som kan betjenes manuelt eller helautomatisk etter behov.

Vaskefunksjoner kan gjennomføres med oscillerende eller fast vaskedyse etter eget ønske.

På avtale med NAV

Se hvordan det fungerer 

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS