Et holdepunkt i en hverdag med demens

18. mai 2022

Er du pårørende til en person med demens - eller jobber du med personer med demens? Da vet du at det kan være vanskelig å skape trygghet, ro og glede i en hverdag, som ofte heller er preget av uro, frustrasjon og forvirring.

Hør Charlotte Voetmann snakke om hvorfor sensorisk stimulering er viktig for å skape bedre trivsel og velvære for mennesker med demens.

Charlotte Voetmann er en av Danmarks ledende eksperter innen sensorisk stimulering og nevropedagogiske metoder. Hun har i mange år jobbet og undervist i sensorisk stimulering i forhold til demens og andre kognitive lidelser.


inmuRelax

er en myk interaktiv pute som kombinerer musikk, berøringselementer og bevegelse, og stimulerer dermed flere sanser samtidig.

Med inmu ønsket vi å lage et sensorisk verktøy av høy kvalitet som gjennom sin vakre design og sofistikerte sensorteknologi gir ro og velvære.

Navnet inmu står for "interaktiv musikk". Musikken er unik. Den komponeres når du har inmu i hendene. Ved hjelp av en avansert programvare og sensorteknologi blir berøringen og bevegelsene dine forvandlet til stimulerende musikk.


Enkelhet

Berør inmu og musikken våkner. Legg den ned og den vil stoppe etter en kort stund. Ingen forvirrende knapper - fjernkontroller eller apper er nødvendige.

Med inmu har vi ønsket å lage et elektronisk sensorisk verktøy som du kan spille vakker musikk med uten tidligere erfaring. Et verktøy selv de svake og kognitivt utfordrede kan bruke.


Vibrasjoner

Skånsomme vibrasjoner stimulerer kroppen din og gir deg velvære. Vibrasjonene følger musikken, hvordan du trykker på inmu og bevegelsene dine. inmu er laget av robuste kvalitetsmaterialer og tåler moderate støt som f.eks å bli kastet på gulvet eller kastet med.


Mer info


Ønsker digital visning


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS