Dusjtoalett gir økt velvære og bedre helse!

26. november 2020

Automatisk dusjtoalett med tørk funksjon, bidettilsats, har en positiv innvirkning på livskvaliteten og helsen til brukere.

Bidettilsats som passer perfekt på alle vanlige toalettporselen.

Bare bytt ut det eksisterende toalettsetet og det nye dusjtoalettet er klart for å gjøre toalettbesøket enklere og mer hygienisk. Et toalettsete med bidet-funksjon gir deg en bedre hygiene rundt de intime områdene.

Vask med rent og temperert vann og opplev en helt ny følelse av renhet etter at du har besøkt toalettet. Dusjtoalett eller bidetsete kan også brukes til personer som på grunn av alderdom eller nedsatt funksjonsevne har problemer med å takle toalettbesøk uten hjelp.


I tillegg viser undersøkelser og evalueringsrapporter at dusjtoalett kan bidra til en betydelig nedgang i bl.a. urinveisinfeksjoner og hudproblemer.

Færre opplever forstoppelse eller problemer med avføringen fordi man ikke lenger måtte vente på hjelp for å komme på toalettet.


Vårt Bidetsete som også kalles Toalettilsats med spyl og tørk eller dusjtoalettseter, kan også kombineres med f.eks. armlener, heiser/oppreisningshjelp og annet tilbehør som kan gjøre det enda enklere for eldre og andre med funksjonsnedsettelse å takle toalettbesøk uten hjelp.


En effektiv og pålitelig løsning som faktisk brukes i alle danske kommuner.


Mer info og presentasjons film


Ønsker å bli kontaktet


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS