Det begynner med SETE

12. mai 2023

Rullestoler som ikke er riktig tilpasset, kan føre til problemer

Individuell tilpasning av elektriske rullestoler er viktig fordi vi har forskjellige behov, preferanser og fysiske evner. 

En elektrisk rullestol som ikke er riktig tilpasset til brukerens individuelle behov kan forårsake ubehag, smerte og enda alvorligere helseproblemer.


Sete må støtte brukerens kropp og gi riktig støtte til bekken, rygg, bena og armene. Hvis setet ikke er riktig tilpasset, kan dette føre til dårlig holdning, ryggsmerter og muskelutmattelse. En elektriske rullestoler som ikke er tilpasset riktig, kan også føre til problemer som trykksår, nakkesmerter, og skulderskader. En riktig tilpasset rullestol vil forebygge dette og dermed bidra til bedre helse og livskvalitet for brukeren.


En elektrisk rullestol må tilpasses til brukerens høyde, vekt, og kroppsbygning for å gi en behagelig kjøreopplevelse. En riktig tilpasset stol kan gi brukeren økt selvstendighet og bedre muligheter til å delta i aktiviteter og samfunnsliv. Dette kan føre til bedre mental helse og økt livskvalitet.


Kort sagt er det viktig med individuell tilpasning for å sikre best mulig funksjonalitet, komfort og helse for brukeren.


Se vårt utvalg

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS